06 oktober 2005

Bombe-Tumpe

Nu må folk snart til at tage sig sammen!


Der er fundet en taske på Hovedbanegården, og derfor skal hele stationen evakueres! det er da for tåbeligt, der er sku da aldrig nogen i min levetid som har lagt nogen bomber nogen steder i Danmark. Skulle man ikke tage at stikke fingeren i jorden (og så forresten tage og få de brave Jenser (og Lotter?) hjem fra diverse krige så man ikke behøvs bekymre sig om Bomber)

Gid en eller anden god sjæl ville tage og ringe ind til DSB og sige at han havde glemt den forjættede taske og han nok skulle fjerne den hvis ikke militærets bombeeksperter allerede havde sprunget tasken til Afganistan, så folk kunne komme videre med deres liv.


Jeg vil i fremtiden tage enhver taske som er glemt og aflevere den i nærmeste billetkontor. Det er hvad jeg altid har gjort og jeg gider ikke rende rundt og bekymre mig om tumpede bomber som ikke eksisterer.


Update: Det viste sig at bomben på hovedbanegården ikke var en bombe, det ville enhver idiot kunne have fortalt, da folk heroppe i det kolde nord heldigvis ikke er så idiotiske at de begynder at springe hinanden i luften. Vi holder os til at smide med maling, hvilket er langt mere uskadeligt og ufarligt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Links til dette indlæg:

Opret et link

<< Start